Hozzávalók:
- 300 g liszt (200 g búzafinomliszt, 100g rizsliszt)
- 1 csomag sütőpor
- 1 csipet só
- 100 g cukor vagy édesítő
- 4 tojás
- 100 ml olaj
- 180 ml natúr joghurt (én most veganetát használtam)
- gyümölcsök: ribizli, eper, barack
- kis fahéj
- 1 ek. cukor
Elkészítés:
A lisztet elkeverjük a sütőporral és sóval. Hozzáadjuk a joghurtot, olajat, cukrot és tojásokat. Elkeverjük az egészet. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. A gyümölcsöket egy kis lábosba helyezzük cukorral és fahéjjal kicsit megfőzzük, de ne annyira, hogy teljesen szétessen. Ezután a tésztára helyezzük a gyümölcsöket és 180-190 fokon 30 perc alatt megsütjük.

